Ochrana osobných údajov

Po odoslaní objednávky cez www.podlahy-dvere.eu, dáva kupujúci súhlas predávajúcemu so spracovaním osobných údajov v zmysle zákona č.122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Predávajúci získava od kupujúceho osobné údaje (meno, priezvisko, adresu, telefónne číslo, e-mail), ktoré sú spracované za účelom vybavenia objednávky.

Predávajúci neposkytuje údaje tretej osobe, okrem prepravcu, ktorý tovar doručuje.

Ak kupujúci súhlasí so spracovaním údajov pri registrácii v e-shope vo vernostnom programe, súhlasí so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácii o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať, kde sa automaticky likviduje. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od odvolania.

Všetky osobné údaje sú spracované za účelom vystavenia faktúry, na doručenie tovaru, potvrdenie objednávky, evidencie osôb registrovaných prostredníctvom e-shopu, za účelom vybavenia reklamácie a na zaslanie elektronickej pošty so súhlasom adresáta.

.

Overené zákazníkmi:

Vašu spokojnosť s nákupom zisťujeme prostredníctvom e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi, do ktorého je náš e-shop zapojený. Tie vám zasielame zakaždým, keď u nás nakúpite, pokiaľ v zmysle § 62 zák. č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách, v znení neskorších predpisov neodmietnete zasielanie elektronickej pošty na účely priameho marketingu. Spracúvanie osobných údajov na účely zaslania dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi vykonávame na základe nášho oprávneného záujmu, ktorý spočíva v zisťovaní vašej spokojnosti s nákupom u nás. Na zaslanie dotazníkov, vyhodnocovanie vašej spätnej väzby a analýz nášho trhového postavenia, využívame sprostredkovateľa spracúvania, ktorým je prevádzkovateľ Heureka.sk, ktorému na tieto účely môžeme odovzdávať informácie o kúpenom tovare a vašu e-mailovú adresu. Vaše osobné údaje nie sú pri zasielaní e-mailových dotazníkov odovzdané žiadnej tretej strane na jej vlastné účely. Proti zasielaniu e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi môžete kedykoľvek vyjadriť námietku odmietnutím ďalších dotazníkov. V prípade vašej námietky vám dotazník nebudeme ďalej zasielať.   

.

Newsletter

Pri objednaní tovaru a následne pri registrácií, má kupujúci možnosť dať svoj súhlas so zasielaním marketignového materiálu - newsletteru. Predávajúci spracúvava osobné údaje kupujúceho za účelom zasielania rôznych akcií alebo noviniek. Osobné údaje sa neposkytujú žiadnej tretej osobe. 

.

Práva kupujúcheho

  • má právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas so spracovaním osobných údajov,
  • dostať informácie o spracovaní svojich osobných údajov,
  • možnosť vymazať osobné údaje,
  • oprava osobných údajov,
  • ak sa osobné údaje neoprávnene spracuvávajú, poškodená osoba má právo podať sťažnoť Úradu na ochranu osobných údajov.

Potrebujete poradiť pri výbere?
Navštívte našu predajňu, alebo nás kontaktujte.
Produkt bol pridaný do košíka.
Zobraziť košík
Pokračovať v nákupe